Autostalling Haarlem a Suprasport company  Autostalling Haarlem
  Izaak Enschedeweg 47
  2031CR Haarlem

  T: 023-5322853
  E: info@autostallinghaarlem.nl  Palletweg, Haarlem

 Nieuw bij autostalling Haarlem

Steeds meer autorijders rijden in de winter op winterbanden. Het weggedrag van de auto bij een temperatuur van gemiddeld lager dan 7 graden Celsius wordt bij gebruik van winterbanden aanmerkelijk verbeterd. 
U kunt vanaf nu uw winterbanden of zomerbanden gedurende het seizoen dat u de banden niet gebruikt bij ons opslaan. Wij slaan de banden op in een daarvoor speciaal geschikte stelling. Uw banden liggen dus niet op elkaar. Het op elkaar stapelen van banden kan de kwaliteit van de band erg nadelig beïnvloeden, met name wanneer de stapels hoger zijn dan 4 banden!

De kosten van de opslag van banden bedragen: 50 euro per set van 4 banden, per plaatsing (inclusief 21% B.T.W.)

Een plaatsing in ons magazijn duurt maximaal 8 maanden, geteld vanaf de dag dat de banden worden geplaatst. Als u de banden eerder ophaalt dan 8 maanden, duurt uw plaatsing dus korter. Wanneer u de banden na 8 maanden niet ophaalt, krijgt u automatische een nieuwe rekening voor een nieuwe plaatsing. U heeft dan al wel tot twee maal toe een herinnering voor ophalen gekregen, wij herinneren u automatisch na 6 maanden en na 7 maanden (geteld vanaf de dag van plaatsing).
Het opnieuw plaatsen van uw banden kost ook 50 euro incl 19% b.t.w. Deze plaatsing is dan wel voor een langere periode, totdat het seizoen van de band zijn intreden doet. Wij kunnen u de herplaatsing goedkoper aanbieden omdat in de praktijk de banden gewoon op dezelfde plaats in ons magazijn blijven liggen. U huurt dan alleen de ruimte, terwijl u bij een eerste plaatsing ook betaalt voor onze werkzaamheden.
Wanneer u er dus voor kiest om 1 seizoen door te rijden op bijvoorbeeld uw zomerbanden dan ziet de stalling er zo uit:

U levert uw winterbanden in op 1 april, u betaalt 50 euro
Op 1 oktober krijgt u een herinnering om de banden op te halen (enkel seizoen).
Op 1 november krijgt u wederom een herinnering om de banden op te halen
Op 1 december betaalt u 50 euro
De winterbanden blijven liggen tot 1 oktober (dubbel seizoen). 

Ophalen en bezorgen van banden

Wij kunnen uw banden voor u ophalen en bezorgen bij uw garage. Binnen een straal van 10 kilometer van ons stallingadres (Izaak Enschedeweg in Haarlem) bedragen de kosten 10 euro incl b.t.w. per rit (indien wegbrengen en ophalen gecombineerd kunnen worden is dit dus 10 euro per wissel, inclusief 19% B.T.W.). 
Wanneer u zelf het transport van de banden verzorgt naar ons stallingadres, betaalt u enkel de kosten zoals hierboven genoemd (50 euro incl b.t.w. per plaatsing).

Full service

Ook kunnen wij het ophalen van uw auto, monteren van de banden en tevens het uitlijnen van uw auto verzorgen. Dit bieden wij als totaal pakket aan. De kosten van dit pakket bedragen 100 euro incl b.t.w. Voor dit bedrag wordt uw auto dus opgehaald, en met de nieuwe banden uitgelijnd weer voor uw deur afgeleverd! Dit enkel wanneer de rit naar uw auto minder dan 10 kilometer vanaf ons stallingadres is. Bij een grotere afstand gelden andere tarieven.

Zeker en veilig

Autostalling Haarlem is in tegenstelling tot andere dienst verleners goed verzekerd tegen alle risico’s. Wij hebben ook een garage polis die ritten in uw auto dekt. Een veilig gevoel, voor zowel u als voor ons.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met 023-5322853 of via email.